VSLO

Cand am citit prima oara VSLO, nu m-am putut gandi decat la un acronim care incepe cu V si e de origine controlata. Eram pe aproape cu gandul, ca pana la urma VSLO.ro inseamna Vama Sub Lumini de Oscar, si pe langa un vin bun baut cu prietenii inseamna fotografie la maxim.
Vama sub Lumini de Oscar a ajuns la a treia editie, editie care condenseaza intr-o saptamana de foc workshop-uri GRATIS de fotografie, culinara, urbana, car photography, motor sport, fashion, nud si nu in ultimul rand procesare imagini.

Poate unul dintre cele mai interesante module este cel in care se preda despre proiectele fotografice. Si despre ele vorbeste un om care face si traieste din proiecte fotografice, discutiile pleaca de la idee, tema, finantare si merg pana la executie.

E al treilea an, a treia vara in care ne vedem in Vama, intre workshop-uri avem vernisaje si alte evenimente legate de fotografie.  VSLO.ro inseamna un crez, inseamna crezul unui om ca se poate organiza un workshop foto de valoare in tara asta pentru cei tineri si nu numai, pentru cei ce vor sa invete, pentru cei ce vor sa se perfectioneze.

Greu de dat nume fara a omite pe cineva, dar pot cita la a treia abatere tip VSLO 😉 Luca Achim, Vlad Efenie, Florin Ghioca, Dan Besliu, Radu Carnaru, Bogdan Nastase, Cosmin Somesan, Cristian Crisbasan si multi altii.Ca sa participati trebuie doar sa va inscrieti pe vslo.ro, si ramane sa ne vedem in Vama nu de joi 😉 ci de sambata 18 august pana sambata 25 august

Il asteptam pe Catalin si pe Andreea Rudolf (ei sunt organizatorii VSLO) sa ne anunte o surpriza referitoare la line-up-ul de anul acesta.

Pentru detalii, calendar, noutati treceti prin VSLO.RO

 

One thought on “VSLO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*