Voi cand o ajutati pe Gina?

O puteti ajuta aici:

RO12INGB0000999902798660, SWIFT Code: INGBROBU, Holder: Tanasescu Alexandru, ING Bank, Branch: ING Office Giurgiu Piata Unirii

Gina este o fetita grozava care este, probabil, singura supravietuitoare dintre fratiorii ei, in varsta de 4-5 luni.
Din pacate aceasta supravietuire nu este lipsita de greutati si Gina s-a imbonlavit de raie demodecica si, pe deasupra, a suferit si traumatisme la nivelul ochilor. Gina vede partial cu ochisorul drept, si deloc cu cel stang.
Aceasta mica minune a fost descoperita de catre Goina Dorina care i-a si inceput tratamentul pentru demodecie, insa nu a avut practic posibilitatea de a o caza pe Gina, astfel ca, multumita ei si Asociatiei PetHope din Timisoara, micuta a ajuns in Bucuresti, de unde am preluat-o si unde a putut fi consultata si de un medic veterinar specialist in oftalmologie.


Gina a inceput un tratament pentru a-i salva ochisorul stang si a i-l curata pentru a-i reda vederea completa celui drept si continua tratamentul pentru demodecie. A fost deparazitata intern si i-am aplicat si un supozitor cu glicerina (nu defecase de peste 30 de ore) care au ajutat-o sa elimine multi viermi mari si grasi 🙁 Dupa eliminarea completa a acestora, Gina va primi si primul vaccin.
Suntem convinsi ca Gina va deveni o catelusa superba si in cateva luni va fi oferita spre adoptie 😉
Gina este o catelusa atat de dragalasa, ascultatoare si plina de viata.. daca ati vedea-o nu ati crede cat de mult sufera.. Iata inca o lectie pe care necuvantatoarele ne-o ofera pe tava!

Foto: Alex Tanasescu

Preluare de pe FB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*