Proiect umanitar, Valea Parului, Teleorman

Am primit mesajul de mai jos de la prietenul si colegul meu de studio Bogdan. Postez aici rugamintea lui…

Stimati prieteni fotografi,

Dupa cum stiti, in viata de dupa fotografie (sau dinaintea ei) ma ocup de o organizatie non-profit. PRO VITA. De curand, am inceput derularea unui proiect umanitar, o casa sociala in care avem deocamdata doua mame, una cu cinci copii si inca una cu doi. Casa se afla in judetul Teleorman, la Valea Parului.

Ca sa intelegeti mai bine ce se intampla acolo, chiar daca nu sunteti familiarizati cu astfel de lucruri, va spun ca dimineata, la pranz si seara, femeile nu mai mananca bataie, ci mancare, iar unul dintre copii ne-a marturisit recent ca, de cand sta acolo, este cea mai lunga perioada de pace din viata lui. Un altul se trezeste si acum noaptea tipand. In sfarsit, destul de urata povestea.

Incercam sa le normalizam existenta: s-au mutat legal, femeile s-au separat de animalele bipede cu care locuisera pana atunci, copiii merg la scoala etc.

Suntem insa deficitari la multe capitole si speram in sprijinul cui poate ajuta.

Nu trebuie sa dati bani; va rog doar sa inserati pe saiturile voastre o legatura la www.ValeaParului.ro sau un baner cu link acolo, din cele pe care vi le trimit atasat. Daca puteti pune si acest anunt intr-o postare, ar fi minunat.

De asemenea, daca stiti vreun director sau patron de firma, va rog sa-i inaintati propunerea de sponsorizare atasata, impreuna cu fisa proiectului (fisierele pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*