12 thoughts on “Nana, natural food

  1. mmm… ma duc sa ard niste calorii cu bicicleta pana acolo intr-o zi .. e bine de stiut si suna foarte bine…si sper sa ai nevoie si de asistent la fotografiile pentur prezentare meniuri.. sau macar de cineva sa deguste preparatele ca tot le muncesc la ele 🙂 … salutare

  2. Ce ti-e si cu pofticiosii astia! Dupa ce am citit despre placinte am dat un search pe google (asa cum ne-a recomandat Maestrul de nenumarate ori), am vazut ca nu-s poze nici cu placintele si nici cu sandwich-urile, asa ca am tras o fuga pana la Nana.

    De placinta cu spanac n-am putut sa ma bucur ca era in cuptor si trebuia sa ma intorc repede la birou. Dar placinta cu carne, oua si legume este EXCELENTA! N-o ratati nici pe cea dobrogeana – aduce cu cea din 2 Mai de acum muuuuulti ani.

    Catalin, multumesc pentru recomandari!
    P.S. Placinta cu spanac o iau diseara in drum spre casa 🙂

  3. Am fost si eu simbata la ora 18 si ceva sa maninc cu niste amici din Anglia si dupa ce le-am facut capul calendar era inchis.
    Nici nu avea orarul pe usa.
    Mde.

  4. hey DL imi pare rau ca aud si un comentariu negativ but oh well.noi am schimbat oraru de curand pentru ca sambata si duminica nu merita sa tinem deschis pana tarziu mai ales acuma vara si avem de S-D:10-16 dupa cum vezi ca scrie si in articol.Avem oraru pe usa dar e pancarda aia care normal o intoarcem cand e „INCHIS”.Oricum nu te supara pe noi suntem la inceput inca si mai avem multe lucruri de pus la punct.Speram sa n luam revansa intr-o zi.

  5. Imi pare rau dl. Lazar, sint sigur ca Nana isi va lua revansa.

  6. Imi pare rau, nu am vrut sa fac un comentariu negativ, am spus doar ca simbata la 6 era inchis si ca nu era orarul afisat ca sa stim cind sa venim – mii de scuze. Orarul din articol nu l-am tinut minte.
    Oricum, am spus la toti amicii mei si o sa trecem sa degustam sa vedem ce si cum. Mult succes in tot ce faceti.

  7. Am fost azi.
    E fabulos ce e acolo.
    Categoric e cea mai buna mincare din Bucuresti la ora asta, la raport calitate pret.
    Incredibil.
    E de recomandat si de dus tot poporu` prieten sa vada lumea ca totusi ceva exista si e bine.
    Bravo lor.
    Foarte tare.
    De vizitat des!

  8. wau..imi lasa gura apa, o sa merg zilele astea! Mersi Cata de info.

  9. Mancarea in general e buna (asta daca nu se intampla sa fie prea sarata).
    Preturilie in schimb lasa foarte mult de dorit. Portiile sunt mici, nu se cantaresc (din ochi e cam greu sa nimeresti gramajul), dar de costat costa!
    Locul e cochet, dar tinand cont ca in mare parte clientii isi iau mancare acasa, scutindu-i de cheltuieli cu chelneri, spalat vase, spatiu mai mare etc, zic eu ca ar putea fi mai rezonabili.
    E ok sa te duci din cand in cand pentru o „masa frantuzeasca”, ochioasa, cocheta, costisitoare, dar nu sa mergi in fiecare zi in pauza de masa, nu de alta dar tot iti e foame dupa.

  10. M-am gandit ca un lucru plecat bine,va merge bine,pacat totusi de nume.Am vizitat noua locatie,dragutica,cam mult plastic,cam putin „natural”,mancarea nu prea grozava,montatul in farfurie lasa de dorit si nelipsitele tacamuri infasurate in desuetul servetel(total dezagreabil).Cateva cursuri de ospatarie,servire la mese,alt decor la exterior la terasa si preturile ar trebui lasate putin,o supa pe care o mananci la impinge tava este max. 5 ron,la Nana este 10 ron,la aceeasi calitate si cantitate.In rest sa auzim de numai bine!

  11. Are,taica de toate,ca de, vad niste fatuci de lauda cantina asta ca pe o minune de la Dumnezeu….mare pacat,taica,lauda mincinoasa!

  12. Gazpacho, mâncarea iute tunisiană cu pui şi legume sau mâncarea de linte, conopidă zdrobită cu sos de ulei de măsline, iaurt şi usturoi, sau viţelul la grătar cu ierburi şi vin, puiul la grătar cu sos de soia şi susan, somonul provençale şi celebra cheesecake – pentru care Nana este recunoscută, dat fiind că nu foloseşte arome, ci doar o cremă de brânză – sunt toate invenţiile sale. Pâinea este pregătită, dospită şi coaptă tot dimineaţa, la fel şi pastele.Aaa,am uitat sa spun ca tot aici s-a inventat roata,scrisul si praful de pusca.PATETIC!!!!!
    Publicat de Claudia Popa la 8 septembrie 2012, 07:00 in http://incomemagazine.ro/articole/grabeste-te-incet-la-masa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*