La treaba cu DEDO Light

Am avut o lucrare pentru cu client care face o diferenta pe piata de nunti in Romania.Acum detine doua locatii cu cate trei respectiv doua saloane de nunti in Pipera si in Militari.
Inca nu spunem despre cine este vorba… dar sigur o sa punem mai multe imagini de final.
Pentru cunoscatori si pentru prieteni are legatura cu Vama Veche, cu oamenii de acolo, asa ca a fost una din lucrarile facute cu suflet, la care am muncit mult, la care indiferent de cate deplasari am facut le-am facut cu gandul sa scoatem imagini cat mai bune.

Am pus cateva cadre inclusiv de making of… si niste prefinale ca sa spun asa. Urmeaza sa alegem sa facem corectii si sa le editam. Evident maestru Luca se ocupa de editare.

 


Ca de obicei pentru lucrarile cu lumina Dedo de la 4K m-a ajutat Catalin.
Cu rabdarea caracteristica a asezat lumina pentru toate cadrele pe care le-am tras.
Printre echipamentele pe care le-am avut la noi am folosit kit de baza pe care am pus fie softbox-uri, fie volete, fie iris, fie gobo-uri sau filtre de culoare.
Mama tuturor luminilor folosite pe locatie a fost evident o sursa de 4×150 cu difuzie cu intensitate reglabila gratie unui dimmer care lucra pe canale.

Alegerea pentru DEDO are la baza in primul rand versatilitatea luminilor si posibilitatea de a le controla atat puterea cat si forma cu foarte mare usurinta. Am avut cadre in care au trebuit disimulate astfel incat sa nu se vada in cadru. Capetele de lumina fiind mici au fost foarte usor de mascat in cadrul final.
Accesoriile iar sunt foarte importante, am avut nevoie de zone iluminate foarte precis si de multe ori de o iluminare cu marginile conturate pierdut. In alte situatii am avut nevoie de lumina dura, oricare au fost cerintele de iluminare echipamentul si-a facut treaba fara probleme.

La una din prezentarile de lumini facute de Catalin a bagat un cap de lumina in apa, a bagat mana dupa el sa il scoata… si lumina a ramas in continoare aprinsa si nici el nu s-a curentat :D. E genul de lumina cum spuneam foarte versatila, lumina care a fost folosita si la Fotogenica in 2012 la fotografia subacvatica.
Dar nu despre asta vroiam sa va spun acum ci mai degraba despre durabilitatea si rezintenta capetelor de lumina.

Cum spuneam am avut de facut mai multe sesiune la clientul respectiv.
Lumini peste tot, cabluri pe care nu le-am pozat pe perete sau pe covor cu banda adeziva… Inevitabilul se produce si un ospatar mai putin atent a luat un cablu in picioare, cablu, care a antrenat alt cablu si una peste alta au cazut doua lumini cu tot cu stative. Ne-am uitat la ospatar si eu si Cata si ne-a izbit rasul…
Expresia ospatarului era nepretuita… crezuse ca a stricat tot, ca o sa il coste… am vb. cu el sa ii treaca socul si la ce avalansa de ganduri avea era normal sa aibe mimica aia… Luminile care au cazut cu zgomot si de la 2 metri pe o pardoseala mozaicata nici macar nu au apucat sa se stinga. DEDO Lights…

Ramane sa ne mai citim cu imaginile finale cat de curand.

One thought on “La treaba cu DEDO Light

  1. Salut!

    Sunt perfect de acord cu tine Catalin! Pentru luminile DEDO vocabularul este prea sarac ca sa le descrie posibilitatile, dar au un defect major. Pretul!
    Mi-as dori sa pot achizitiona un kit, dar pretul mie imi pare prohibitiv.
    Parera mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*