11 thoughts on “Fotografie de produs

  1. Tare fain a iesit!
    Dar nu as avea rabdare sa fotografiez produse din sticla si altele asemenea. Stiu cat de greu e!

  2. Foarte tare, avem ce sa invatam de la dumneavoastra domnu’ Catalin.
    Ar fi intereasant sa ne dai si noua ceva detalii tehnice, cheie de lumini, sau tips and tricks, ce nu se vede in Exif 🙂 . Multumim.

  3. A, domnu’ Sorin, pai asa ca prim pas, v-as relata poveste simpla, cind mergeam spre mare acum vreo patru ani am vazut un nene in virsta cu un cal pe marginea drumului.
    Era tare mindru de calul lui, am oprit si i-am tras citeva cadre. I-am luat adresa, am ajuns in Bucuresti si i-am tiparit citeva poze si le-am trimis in plic prin posta. M-a sunat si nu pot sa iti spun ce bucurie era in vocea lui… Un om simplu, cu miini muncite, ars de soare, un bunic al cuiva…
    Asta e primul pas Sorin…

  4. Ma uit cum imbatranesc oamenii in jurul meu.( de o vreme ma uit ) Inseamna ca si io ? adica si eu incep sa devin asa intelept? Nu cred …ca spre exemplu… domnu’ Savulescu a inceput sa vorbeasca in pilde pe care io nu le inteleg.Adica cum? daca fotografiezi cai de tarani pe marginea drumului poti face fotografii de produs bune? Sau daca faci bucurii oamenilor poti face si poze bune? Eu am exemple de oameni buni cu fotografii proaste si invers ..de oameni rai cu fotografii bune…Deci cum e asta maestre?

  5. Ce pilde zici tu Radule… era vorba despre un prim pas in fotografie coane fie ea de produs, de eveniment, de orice… era vorba despre asteptari vs. livrari.
    Livrarea in sine e un pas important zic… nu? Cit despre exemplul tau cu fotografiile proaste facute de oameni buni sau bune facute de oameni rai e o discutile lunga coane…

  6. Acu’ tu cunosti Cataline..io sunt om serios si spun adevarul pe bloguri.Livrarea la mine e pe planul doi..sau chiar trei sau patru…mai ales daca sunt multumit de imagini.Pai daca treaba e buna si te cuprinde bucuria…mai conteaza clientul sau livrarea? O sa dezvolt asta la mine pe blog la categoria autocritica!

  7. Bine ca nu intra pe postul asta fostii tai clienti Radule, dar daca spui ca o pui la categoria autocritica e bine… Drept e ca se mai spune ca ‘a customer complaint is a gift’… si un client se poate plinge inclusiv de livrare… hai ca nu mai zic nimic pe tema asta ca o dam in diverse pe aici, sint sigur ca don’ StoopaRoo a inteles ce si cum sta treaba…

  8. Ce sa zic? Am ratat prima intrare in scena, desi specatcolul incepuse. Imi stiam replicile luasem postura care trebuie, dar m-am impiedicat la trepte. Si chiar daca e vorba de straini sau de prieteni, nu trebuie sa astept iertare, pentru ca lupta cu viata incepe in familie, inntre prieteni.

    Vreau ca in actul doi o sa repar asta, ca la finalul piesei specatorii sa fie fericiti si sa fi uitat de b

  9. PS: se pare ca tre sa revin cu explicatii de fiecare data, chiar daca nu mi se cer 🙂

    E vorba de lupta cu viatza care incepe in familie intre prieteni, ca un exercitiu, nu e o lupta propriuzisa, asemanator puilor de lup, lei, jaguar, ….. care in joaca lor invata sa vaneze, sa se descurce in jungla.:)

  10. @ Sorin Eu ma gindeam ca ai inteles din 16 martie de la comentariile de atunci… dar cel mai bine este sa nu mai irosim vorbele si slovele pentru chestia asta, „let’s see some action… „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*