6 thoughts on “Fotografie de noapte, grupa 11 CPPC

  1. Frumos, Cum se cheama tehnica asta de iluminare din final? Rezultatul e foarte interesant. Banuiesc ca trebuie schimbate unghuirile de iluminare in functie de profilul persoanei si de rezultatele dorite.

  2. He he, bine ai venit Sorin pe blog-ul meu man.
    Iluminarea in cleste, se foloseste cind vrei sa accentuezi si sa redai tensiunea, dramatismul… e o iluminare relativ standard, de regula se foloseste la portrete de barbati.
    @Catalin curat ai grait coane, interesanta povestea de ieri despre Casa Poporului, interesanta si in acelasi timp terifianta;
    @Adela 😀

  3. Foarte tare ultima foto. Emana putere iar modelul ia o infatisare mistica. Ii accentueaza trasaturile, cu cat e fata mai expresiva.

    Am vazut genul asta de iluminare in filme cand este prezentat personajul negativ :)), lasandu-i fata in semiobscur pt a nu-i trada nicio vulnerabilitate.

    @Pentru elevii de la foto CPPC :
    „Sa fiti antenti cursul lui conu’ Savulescu, veti avea ce invata de la el 😉 „

  4. Marfa, coane, iesirea asta „clasica” pentru cursantii de la CPPC. Imi aminteste de expeditia noastra, developata cu un an in urma. Eheiiii, cum mai trece vremea… Ascultati-l pe Sorin Stuparu, stie el ce spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*