F64 prezentare pentru Canon la CPPC

Reiau ideea din postarea precedenta si nu as vrea sa bat moneda pe faptul ca, Canon Romania nu poate/vrea… sa isi sustina o prezentare a produselor in fata unor studenti de la un curs de fotografie, dar asta ramane un fapt.

Trecem peste si le multumim celor de la F64, (Barbu, Maria si George) care au pus la punct si nu in ultimul rand in opera prezentarea pe care George a tinut-o studentilor de la CPPC.
George e un tip super, a avut un ritm extraordinar la prezentare, apropo George, ai imaginea asta in prezentarea ta? 😀

Pe langa prezentarea produselor Canon George ne-a vorbit si aratat cateva proiecte foto, subiect cu mare trecere la CPPC zilele acestea avand in vedere ca i-am rugat pe studenti sa pregateasca proiecte fotografie.

Ne-am jucat cu cateva scule de la Canon, eu am fost surprins sa vad cat de versatil este Canon 600D, care pentru entry level e un aparat care are caracteristici pe care nu te astepti sa le gasesti la clasa asta.
Am tras si cu un lens baby, e prima oara cand il pun pe full frame, e interesant si a evoluat mult, eram obisnuit cu sistemul vechi care era mai dificil de folosit.

Pe langa prezentare F64 a avut amabilitatea sa ofere un discount studentilor de la CPPC pentru produsele achizitionate de la magazin si speram ca la tura urmatoarea de studenti sa ne poata imprumuta un obiectiv de macro si ce ne-ar mai trebui pentru fotografia de produs, ma gandesc, ca ar fi un mod de promovare eficient.

Cateva foto de la prezentare:

Inca o data le multumim lui Barbu, si Mariei si nu in ultimul rand lui George.

 

 

 

5 thoughts on “F64 prezentare pentru Canon la CPPC

 1. Imi pare rau ca ati inceput cu Canon nu poate/vrea. Prezenta Canon la astfel de evenimente este sustinuta prin intermediul partenerilor. In acest caz a fost F64. George este lectorul Canon in Romania si el sustine prezentari/training-uri pentru Canon. Prezentarea de produse a fost furnizata de Canon Romania.
  Imi pare rau ca a fost interpretat ca in Romania Canon nu poate/nu vrea sa faca ceva, dar astfel de actiuni sunt intreprinse de noi prin intermediul partenerilor.

 2. Eu sunt cel onorat ca am avut parte de cursanti atat de avizi de fotografie. Si e meritului lui Catalin ca e perseverent, tenace si cu mintea deschisa.

 3. George nu-mi ramane decat sa iti multumesc inca o data!!!

 4. Pingback: Spunem
 5. @dl. Vlad In primul rand multumesc pentru vizita si comentariu. Cat despre faptul ca, Canon face sau nu e vorba doar despre perceptie…. Dar cu proxima ocazie ma puteti contrazice cu fapte. Cand o sa avem lectia de fotografie de produs si de macro contez pe ajutorul Dvs. pentru un minim de echipament imprumutat pentru scoala.
  Un obiectiv de macro pe EF si unul pe EF-S ar fi super, un TS iar ar fi binevenit. Va multumesc in avans
  Cu respect
  Catalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*