Dar din dar se face rai

Pe  Albert Paul Tica, l-am cunoscut la  Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura unde mi-a fost cursant.

Albert a initiat si sustine cu toate eforturile o campanie extraordinara pentru copii nevoiasi.

Eforturile sunt atat materiale cat si de logistica, practic in fiecare locatie unde fotografiaza Albert deplaseaza un intreg studio foto, cu tot ce este necesar ca imaginile respective sa fie de calitate. Cand spun tot, cei care au fost intr-un studio foto stiu cam ce inseamna asta ca efort si deplasare, cei care nu au fost pot sa isi imagineze echivalentul unei dube de echipament.

Albert fotografiaza copiii prinzand cele mai dragute si vesele ipostaze, dupa care Luca (Achim) cu ale sale maiastre tehnici de editare pregateste pentru tipar imaginile respective. Cosmin (Somesan) ajuta la tipar cand este nevoie si este un suflet apropiat campaniei. Florin (Ghioca, fotoreporter) a ajutat foarte mult pe partea de PR a campaniei.

Mecansimul campaniei e foarte simplu, Albert dupa ce ii fotografiaza pe micuti, strange jucariile donate de acestia dupa care prin fundatia  Pro-Vita, aceste jucarii ajung la copii nevoiasi.

Un scurt buletin de informare la DigiTV  aici

Pagina de Facebook a campaniei Zambiti ca ei sa zambeasca! poate fi accesata aici:

Extraordinara initiativa lui Albert, este un efort  incununat de succes si de multe, multe, foarte multe zambete, sincere ale copilasilor, atat a celor care daruiesc jucarii cat si a celor care le primesc.

Thumbs up pentru Albert!!!

 

2 thoughts on “Dar din dar se face rai

  1. Mulţumim pentru gândurile de bine însă cred cu tărie că acest proiect este despre copii şi pentru copii. Fotografia este doar un pretext iar fotograful un intermediar de gesturi şi de gânduri ale micuţilor îndreptate către semenii lor.
    Zambiţi pentru ca ei sa zâmbească nu este un proiect de fotograf şi chiar dacă a fost iniţiat de noi odată cu prima jucărie donată proiectul le aparţine lor.
    Speram ca până la sfârşitul campaniei să strângem cât mai multe materiale şi, odată cu aceasta să demonstrăm că cei mici pot fi un exemplu pentru noi, cei mari.

    Dacă trebuie să mulţumesc cuiva, atunci le voi mulţumi în primul rand lor fiindcă au făcut acest gest fără de care acest proiect nu ar fi putut exista.

    Şi dacă la final vom putea admira un zâmbet pe faţa unui copil sa fiţi convinşi că atât eu cât şi colegii mei Luca Achim, Florin Ghioca, Cosmin Someşan şi Adrian Ganciu cât şi cei care au ajutat pe tot acest parcurs, vom fi mulţumiţi

  2. Bravo lui si celorlalţi oameni implicati in povestea asta minunata. Intamplarea (sau poate nu) face sa ii cunosc pe toti, mai putin pe Albert, dar cred ca va veni si ziua aia. Din nou, un mare BRAVO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*