Curs fotografie macro la CPPC

Vineri seara, pe 23 Martie, la CPPC  – pentru grupa 14 – am avut modulul de fotografie macro. Acest modul a fost precedat de cel de fotografie de produs.
Ajutorul pentru materialele folosite a venit de la F64, prin amabilitatea spiridusilor Alina si George 😀
Am primit multe bunatati, dintre care regina a fost un 100mm f/2.8 cu IS, versiunea noua. Trasesem cu ceva vreme in urma cu un 100mm f/2.8 fara IS si stiam ca este un obiectiv bun, asa ca avem asteptari mari de la noua versiune. Spun versiune noua, pentru ca nu am apucat sa lucrez cu el pana acum, dar el ca obiectiv a fost lansat in a doua jumatate a lui 2009.

Focalizeaza foarte rapid, are o claritate deosebita, un bokeh placut si se simte f. bine cand lucrezi cu el. Claritatea imaginii se intinde foarte mult si spre marginea obiectivului. In mod clar e un obiectiv care, evident, e perfect pentru macro si pentru portret. IS-ul hibrid merge pana la 4 diafragme, am tras din mana cateva portrete cu 1/10 la f/2.8 si sunt foarte ok.

 Am mai avut de la F64, un obiectiv de macro de 60mm, tuburi Kenko, seturi de lentile macro si un blitz de macro de la Sigma.
Le-am folosit cu drag si ne-au fost foarte utile la curs.

Multumesc mult, Alina si George!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*