Se ia putin de tramvai rosu, se adauga un praf de rosu de semafor, se da putin cu ochi de peste, se lasa cam 1/1250 dintr-o secunda, la o diafragma nu prea inchisa si se serveste pe blog…
8 thoughts on “Cu pestele prin Viena…”
Bestiala!!!!!!!
P.S. Si banuiesc ca se serveste cu vin alb? 🙂
saramura, usturoi?
Nu se poate!
E ro
Staaaaati toata ziua cu gandul la peste!Omu’, adica maestru’ vorbea de un ochi de peste.Si voi una doua…vin, saramura si usturoi.Pai cu astea credeti voi a se prabusesc casele peste tramvaiul din Viena?
Pai nu se prabusesc, Radu. Sunt sustinute de cablurile de la tramvai. 🙂
pai … de ce nu zici tot maestre? dupa toate astea se trece scurt prin laitrum si apoi se pun 2-3 g de USM si abia apoi se serveste pe blog.
mai stiu io bucatari d-astia care d-au retzete incomplete si au pretentia ca noi astia care citim sa stim sa repetam intocmai.
pai trebuia sa ne spui ca e Viena vazuta din acvariu… ca altfel plimbarea cu pestele ne induce in eroare 🙂
fain fish-eye-ul asta… e urmatorul in buget
reteta foto a la Catalin :). Acum dupa ce am gustat cu totii deliciosul preparat sa luam aminte si sa invatam manevra, sa aplicam si noi in preparatele noastre.
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare posibila. Informatiile cookie sunt stocate in browserul dvs. si efectueaza functii cum ar fi recunoasterea dvs. atunci cand va intoarceti pe site-ul nostru si ajutand echipa noastra sa inteleaga ce sectiuni ale site-ului le gasiti cele mai interesante si mai utile.
Conditii de Confidentialitate|Termeni si conditii|Politica de fisiere cookiesAccepta
Bestiala!!!!!!!
P.S. Si banuiesc ca se serveste cu vin alb? 🙂
saramura, usturoi?
Nu se poate!
E ro
Staaaaati toata ziua cu gandul la peste!Omu’, adica maestru’ vorbea de un ochi de peste.Si voi una doua…vin, saramura si usturoi.Pai cu astea credeti voi a se prabusesc casele peste tramvaiul din Viena?
Pai nu se prabusesc, Radu. Sunt sustinute de cablurile de la tramvai. 🙂
pai … de ce nu zici tot maestre? dupa toate astea se trece scurt prin laitrum si apoi se pun 2-3 g de USM si abia apoi se serveste pe blog.
mai stiu io bucatari d-astia care d-au retzete incomplete si au pretentia ca noi astia care citim sa stim sa repetam intocmai.
pai trebuia sa ne spui ca e Viena vazuta din acvariu… ca altfel plimbarea cu pestele ne induce in eroare 🙂
fain fish-eye-ul asta… e urmatorul in buget
reteta foto a la Catalin :). Acum dupa ce am gustat cu totii deliciosul preparat sa luam aminte si sa invatam manevra, sa aplicam si noi in preparatele noastre.