Clar de Bucuresti la Brasov

Savuleasca expune marti pe 4 februarie la Brasov cu fotoclubul Clar de Bucuresti

Apropo, una din lucrari o puteti vedea aici

Comunicatul oficial mai jos:

 

Photolife si Libraria Okian din Brasov, va invita din 04 februarie sa descoperiti imaginile membrilor fotoclubului Clar de Bucuresti. Expozitia vă va purta atat printre portrete si nuduri, cat si prin lumea fotografiei de natura sau wildlife, calatorie sau peisaj urban si rural. Membrii fotoclubului care expun la Brasov sunt: Catalin Fudulu, Daniela Mirela Savulescu, Doina Russu, Elena Hirtan, Eugen Negrea, Ioan Nicolae si Marcel Eremia.

Expozitie de fata face parte dintr-o serie inceputa in 2013 la Libraria Okian, la care au participa pana acum atat autori consacrati cat si fotografi mai putin cunoscuti, insa nu mai putin talentati. Am inceput cu o expozitie minunata de portrete a Tatianei Volontir, au urmat peisajele spectaculoase din indepartata lumea a nordului, in viziunea lui Alexandru Bobeica, Vlad Popescu, Lucian Brandus si Dan Dinu, am hoinarit printre creste montane cu Dorin Bofan, Serban Simbotelecan si Laurentiu Pavel, am descoperit peisajul inedit al Irlandei de Nord, alaturi de Horia Bogdan, am pasit in lumea minunata a Maramuresului alaturi de Costas Dumitrescu si ne-am bucurat la sfarsit de an de o expozitie de grup a celor ce au participat la cursurile si workshop-urile Photolife. Odata cu aceasta expozitie incepem anul 2014, pe parcursul caruia o sa ne mai putem bucura impreuna si de alte evenimente interesante, in care sa cunoasteti fotografi talentati.

Alaturi de membrii fotoclubului Clar de Bucuresti care vor expune, gazda la acest eveniment va fi si fotograful Dan Dinu, cel care a facut selectia expozitii din acest proiect, demarat in 2013 de Photolife si Libraria Okian.

Expozitie: 04-28 februarie 2014
Vernisaj: Marti 04 februarie ora 17.00

Libraria Okian se afla in Brasov, Piata Sfatului nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 10.00-18.00, sambata 10.00-13.00.

Va asteptam.

clar de bucuresti la brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*