Continuarea … după 19 octombrie

Nunțile sunt evenimentele care adună oameni într-un moment de exaltare sufletească, oameni care vor să dea și să primească fericire alături de EL si EA, starurile zilei.
La orice nuntă se întâmplă să interacționezi și să rămâi în bune relații cu mulți oameni. Acum câțiva ani, la prima nuntă din sezonul respectiv am cunoscut-o pe Ana.
Am păstrat legătura virtual (facebook-ul e și el bun la ceva) și ne-am mai povestit una alta, din an în Paște.
Pe la începutul lui 2013 am primit un apel de la un număr pe care nu-l aveam în agendă și am fost surprins să aud vocea Anei, care mi-a spus că se mărită în octombrie și că vrea să îi fotografiez nunta.
Ne-am întâlnit în patru, le-am ăratat albume făcute la alte nunți, le-am explicat felul în care lucrez (de la tipul de fotografii făcute până la detaliile privind livrarea finală).
Pe parcursul a câtorva limonade am vorbit de cununia civilă, de cea religioasă, de restaurant, de ședința foto. Ne-am povestit ‘cazuri’ și ‘necazuri’ care vin în alaiul de nuntă.
Am stabilit să le fac o ședință foto premergătoare nunții. Mi-au zis că le place să se plimbe pe role și că adoră picnicurile, moment în care mie mi s-au aprins blițurile :D.
Mai jos sunt câteva imagini cu Ana și Andrei și-un perete făcut special pentru ei :P.
Continuarea … după 19 octombrie:

Click pentru galerie:

3 thoughts on “Continuarea … după 19 octombrie

  1. Este o adevarata provocare sa reusesti sa identifici ce vor oamenii si sa poti surprinde asta in imagini. Voi, Catalin si Daniela, ati reusit asta de minune si va multumim pentru rabdarea, deschiderea si priceperea de care ati dat dovada. Abia asteptam continuarea…

  2. Si noi abia asteptam continuarea!!!

  3. Pingback: Inca un pas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*