Vama sub lumini de Oscar

A fost si Workshop-ul de fotografie „Vama sub lumini de Oscar” organizat de catre 4k la butoane cu Andreea si Catalin.
Am fost invitat ca lector alaturi de Luca (the Geek), Cosmin Somesan, Cristi Crisbasan.

A fost o saptamina plina, care a trecut repede, a fost mult de treaba, 4k are o echipa fantastica, toti tineri care lucrau de dimineata pina seara, si care ne-au molipsit de energia lor. I-as numi pe toti dar mi-e frica sa nu scap pe cineva, daca o fac e fara intentie si imi cer scuze anticipat, Iulian, Ionut, Cretu, Fane, Roxa, Catalina, Dana (aka Liv Tyler), Vlad. Multa pasiune si multa energie, tras tare tare de tot.

Pe linga workshop-uri au fost vernisaje, au expus Vlad Eftenie, Anca Cernoschi, Cosmin Somesan, Radu Carnaru, Andrei Zincenco, Cristina Tinta, Cristian Calen si Florin Ghioca.

In fiecare seara s-a facut discutie pe fotografiile realizate in timpul workshop-urilor si s-au decernat premii.
Premiul I in fiecare seara a fost asigurat de catre Samsung, am si eu o fotografie facuta a cistigatorului din prima seara Korpan Pavlo. Restul de premii a fost acordat de catre 4k si de catre F64.

Citeva cuvinte despre micutul EX 1,

9 thoughts on “Vama sub lumini de Oscar

  1. Maestreeee…ati facut o mega treaba in Vama!!!
    Io inca mai am urme de unghii pe fata…de la zgariat adica..ca n-am putut sa fiu cu voi decat cateva ore. Da’ in orele alea m-am simtit de 19 ani.Povestea sa mearga inainte!!!

  2. A fost frumos 🙂
    Mi-a placut emulatia pentru foto. Pentru cateva zile Baza Sportiva ar fi trebuit sa se numeasca Baza Foto. Hai cu cadrele pe care le-ai facut acolo. In special cel de vineri dimineata cu cele doua suflete si …o sticla de tarie 🙂 🙂

  3. @Andrei, bine ai venit la mine pe blog. Ii propunem lui Horatiu sa o redenumim la urmatoarea abatere in Baza Foto. 🙂
    @Radu, multumesc mult maestre Le’ Badoi

  4. daa… foarte frumos trebuie sa fi fost… io din pacate am fost la alta mare… muuult mai indepartata… poate data viitoare sa ne sincronizam :))

  5. Tare fain o fo acolo. Sunt fericitul norocos (sic :)) inregimentat toata saptamana in Baza Foto. Si as mai fi stat cu aceeasi placere inca o luna. Fericiti cei ca mine.

  6. a fost foarte tare…chiar daca nu am luat nici un premiu, am primit incurajari, ceea ce conteaza pt mine mult mai mult…sper sa faceti o traditie cu acest workshop si sa ne vedem in fiecare an…va astept totusi mai repede, in octombrie 🙂

  7. @bogudan tinem aproape coane
    @catalink ma bucur mult ca ne-am vazut Cataline si sper sa ne mai vedem cit mai curind
    @Elena bine ai venit, si ma bucur ca ti-a placut

  8. Pentru cine nu a fost acolo, este foarte greu de descris ce au pierdut!Eu una inca sunt „beata” de atata „nebunie frumoasa”. Pacat ca s-a terminat! Te admir pentru munca si rabdare de care ai dat dovada cu noi!

  9. Multumesc mult Brindusa. De muncit… stii bine cum a fost si la scoala. Conteaza mult echipa si fara ajutorul colegilor de acolo nu am fi reusit sa ajungem asa departe. Nu-ti reveni prea curind din betie, ramii asa cit se mai poate.
    BTW Am vorbit si cu Luca si a promis ca se uita in marul lui de aur 😀
    Bine ai venit la mine pe blog Brindusa, sper sa ne mai vizitam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*