Vama sub lumini de Oscar, fotografie 3D

Cosmin Somesan pe linga workshop-urile de tehnica fotografica a avut in Vama un vernisaj foarte special. Fotografie 3D, as fi pus aici pe site dar ati avea nevoie de niste ochelari ca cei din imaginile de mai jos.
Pe Cosmin il stiam de pe flickr, apoi l-am inilnit la CPPC unde preda cursul de tehnica foto. Cosmin pentru mine s-a remarcat dintodeauna printr-un bun simt tipic ardelenesc si o modestie aparte. Pe linga cele spuse mai sus are o tehnica foto deosebita si e un om de la care eu am de invatat in continuare.
Multumesc Cosmin

foto 3d cosmin somesan

10 thoughts on “Vama sub lumini de Oscar, fotografie 3D

  1. Subscriu la „portretul” lui Cosmin Somesan, am remarcat atat modestia cat si altruismul propriu celui care „educa” care incearca sa transmita cunostintele sale tutror celor interesati. Am mai remarcat ca fotografia 3d abordata nu este chiar la indemana oricui. Cautati „fotografie macro 3d” si o sa va convingeti ca expozitia lui Cosmin este o raritate.
    Toate cele bune si multa putere pentru viitoarele proiecte, Cosmin !

  2. @Iulian, ne vedem in Bucuresti, si ar fi tare bine sa le vezi pe viu pe viu, iti vine sa pui mina pe ele chiar, eu am incercat 😀
    @Vladimir, multumesc mult pentru vizita si pentru cuvintele frumoase despre Cosmin.

  3. „Foarte tare!” – cum ar zice chiar Cosmin.

    S-a intamplat sa fiu unul din elevii lui in momentul cand a inceput proiectul asta cu fotografia 3D, si discutatnd la un tutun, am inteles din entuziasmul lui ca nu o sa renunte prea curand la el.

    Din pacate nu am reusit sa vad altceva decat ce are pus pe Flikr, insa 3D-ul e curat apropiindu-se de imaginea reala, fara zgomot de dublare sau alte artefacte deranjante, atribut esential dar care nu se gaseste si la alti fotografi care abordeaza genul.

    Deci in loc de incheiere „Foarte tare Cosmine!”

  4. Sorin, iti confirm ca i-a ramas entuziasmul la cote inalte. Si iti mai confiorm si calitatea imaginilor. Cosmin a promis lucruri si mai faine, mai perfectionate, in viitorul nu foarte indepartat.

  5. @Marcel: mah, tu nu esti cumva ala care purta ochelarii 3D pe ceafa, ca jmekerii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*