Servicii de editare profesionala

De ce lucrez cu theeditor.ro?
 
Raspunsul e simplu de dat si in acelasi timp e putin de povestit.
 
E de povestit despre orientarea pe care o au ei pentru client stiu ca poate va suna pompos dar chiar asta se intampla. 
Da aici in Romania.
 
Raspunsul pe scurt este ca lucrez cu ei pentru economia de timp si pentru ca am mai mult timp de fotografiat. 
Nu pot sa spun ca sunt chiar nepriceput la editare, pana la urma am invatat de la cei mai buni editare. 
Unul dintre ei este chiar Luca Achim, fotograf si editor cu experienta. Il cunosc pe Luca si am incredere in el, stiu ca preda la Dalles si la Centru de Pregatire in Cultura atat fotografie cat si editare. 
Pentru mine e o garantie a calitatii si el este omul din spatele lui theeditor.ro.
 
Nu pot spune ca imi place sa editez si sa sortez imagini, mi se pare pierd timpul, timp in care as putea sa fotografiez. Pana la urma e o chestie tare simpla, pentru a avea clienti buni am nevoie de imagini bune.
Atentie, o imagine buna pleaca de la momentul captarii, daca e buna ca expunere, incadratura, balans de alb e foarte bine. Daca vrei sa fie si mai buna ai nevoie de un minim de editare.
 
Alegerea e simpla, theeditor.ro
 
Avantajele pe care le vad in colaborarea cu the editor sunt foarte clare.
 
1. timp mai mult pentru fotografiere
2. timp mai mult pentru gasit potentiali clienti
3. imagini mult mai bune decat pe cele pe care le-as fi editat eu (e normal pentru ca ei sunt specializati pe editare)
 
 
Calculele sunt simple: daca pentru un eveniment privat iau intre 800 si 1000 Euro, eveniment la care lucrez de regula 20 de ore cu aparatul in mana si apoi mai stau inca 80 de ore la editare vorbim de un efort de  100 de ore, 100 de ore care sunt recompensate cu 10 Euro pe ora. 
 
Nu am luat in calcul cheltuielile cu benzina, deplasarea si livrabilele (albume, fotografii tiparite… etc) pentru ca prefer sa putem urmari calculul cu usurinta. Dupa ce dau materialele la theeditor.ro mai am de pregatit albumul (o machetare simpla care nu imi ia mai mult de 5 ore). Daca adunam cele 5 ore la cele 20-25 petrecute deja la eveniment ajungem la 30 de ore. 30 de ore care sunt recompensate cu 1000 de euro -165 costul editarii la theeditor.ro.
 
Rezulta ca dupa plata editarii din 1000 de euro ramai cu o medie orara de 28 de euro pe ora… E un castig serios de la 10 la 28 de euro pana la urma. Nu mai repet avantajele mentionate anterior.
 
Va spuneam la inceput despre orientarea serviciului pentru client. Am constatat in primul rand ca am in permanenta feedback de la ei referitor la imaginile mele, am vazut ca isi respecta cu strictele termenele de livrare, iar termenele de livrare sunt foarte importante pentru mine, pe baza lor pot ma pot prezenta si eu la client cu materialele finale. 
 
Asta imi aduce un plus de confort pentru ca stiu ca pot sta linistit dupa eveniment si ca primesc materialele in timp util pentru a merge mai departe la client.
 
Nu incerc sa va conving sa lucrati cu theeditor.ro, va spun numai cum castig mai multi bani din fotografie si cum am mai mult timp pentru familie si in acelasi timp am si imagini foarte bune.
 
Si pana la urma nu va cer sa ma credeti pe cuvant, testati serviciul de la theeditor.ro
 
Succes
the-editor

2 thoughts on “Servicii de editare profesionala

  1. Uite ca apare in sfarsit si in Romania un serviciu profesional de editare foto. Eu personal asteptam de ceva vreme un asemenea serviciu de editare foto. Foarte bun si concret calcului facut de tine, Catalin. Personal nu imi prea place sa stau toata ziua cu ochii in calculator pe editare foto, asa ca ma bucur enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*