Obiective de inchiriat

Pentru job-ul pe care l-am avut sambata trecuta am avut nevoie de un 16-35mmL II, f/2.8. Asa ca l-am inchiriat de la obiective de inchiriat.

E a doua oara cind apelez la serviciile lor, procesul e simplu, intri pe site, rezervi obiectivul, trebuie sa aveti o copie dupa buletin pe care sa o upload-ati in formularul de rezervare.
Cam asta este… Te suna apoi cei de la Obiective de inchiriat stabilesti data, locul si ora livrari si se intimpla… fara intarziere, fara surprize. Prima oara cand l-am inchiriat aveam un job cu plecare din Bucuresti spre Cernavoda si mi l-au adus la ora 7:15 dimineata, in drumul meu spre A2.

Ca valoare pentru fotograf fie amator sau profesionist pe langa faptul ca poti utiliza obiectivul inchiriat la job-uri, mai poti sa il iei pentru teste inainte sa cumperi un obiectiv, teste pe care sa nu le faci in magazin pe fuga, intre clienti. Teste pe care le poti face acasa sau in orice conditii de lumina vrei, teste in care sa descarci fotografiile si sa evaluezi in timp, fara stres si graba. Asa ca, aveti inca un motiv suficient de serios pentru a inchiria obiective inainte de a investi in ele.

Una peste alta go get them cand aveti nevoie.
Success Obiective de inchiriat

4 thoughts on “Obiective de inchiriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*