10 thoughts on “Logo

  1. Prea multe elemente iar repetarea lor intr-un timp atat de scurt e enervanta…as inverca v1 cu portocale, v2 cu rosii, v 3 cu betisoare…nu toate odata:)

  2. Eu nu as pune elemente grafice in text. Exista riscul sa se citeasca „FD” + „Ph…graphy”. Cel putin nu asa de evidentiate ca aici!

  3. Multam Alex, arata foarte bine si imi place cum ai incorporat ideea de diafragma in portocala. Mai ma uit si mai vad cum pot sa modific ce am facut si iti spun. Oricum multumesc mult pentru efort.

  4. @Catalin: pe linga complexitate m-as lega si de font: literele sint mici si cu linii subtiri. Cit de lizibil ramine la dimensiuni mici sau de la distanta mare?

    @Dragos: probabil am ramas cu un fix, dar cred ca si in varianta ta ar fi mers un text (wordmark) mai mare.

  5. Multumesc Nicule de vizita si sfat, fontul in sine e scris cu dej’tu pe iPad restul facut in PS. O sa mai incerc sa il refac, ideea e ca il folosesc probabil pe online.

  6. @Nicu: ai dreptate, textul ar merge mai mare, o sa ma mai joc un pic pe model!

  7. @Dragos, sa stii ca eu as fi tentat mai degraba de ceva in genul celei de-a doua abordari. Ca si detaliu, prima e mai muncita si arata „frumos” dar totusi… iar diafragma? Toata lumea pune diafragme in logo, a ajuns cliseu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*