CPPC grupa 15

CPPC grupa 15

Am inceput scoala la CPPC, (Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura)
Luni seara am predat partea practica de la modulul de fotografie de noapte.

Photosetup ne-a ajutat cu trepiede, trepiede care sunt indispensabile in fotografia de noapte. De fapt daca stau bine sa ma gandesc imi aduc aminte de o
vorba celebra „Cel mai bun obiectiv e trepiedul” Asa ca fie ca faceti fotografie de noapte, de natura, de produs, de macro aveti nevoie de un trepied. In
principal aveti nevoie de un trepied bun, care sa nu miste cand declansati.

Trepiedele pe care ni le-au adus Photosetup au fost Manfrotto.  Am vazut si testat liderul de gama, un trepied din carbon, socant de usor. Nu cred ca avea mai mult de 1,5 kg

Ok, stim deja ca un trepied Manfrotto e mai scump decat cele pe care le gasiti la coltul strazii la semafor, si e normal sa fie asa, eu am un Manfrotto de vreo sase sau sapte ani, l-am folosit si in studio si in natura, a fost suficient de tavalit ca sa spun asa. Mecanismul capului, fluturii lucreaza ca in prima zi.  Colegii de la Photosetup si-au dat seama cat de vechi e pentru ca nu se mai produce ca model, ca aspect si functionalitate nimic nu ii tradeaza varsta.

Revenind la idea de scump versus calitate aveti o noutate de la Manfrotto adicatelea la Photosetup veti gasi Manfrotto pentru orice buget.

Puteti sa le comandati on line ceea ce va ajuta si va taie din timpul de deplasare.

Un trepied bun atat pentru fotografie de noapte cat si pentru fotografie de produs tinand cont ca i se poate pozitiona coloana centrala in pozitie orizontala este Manfrotto 055XPROB insotit de capul 804RC2.
Elena se uita sa vada daca misca aparatul dupa ce strange capul de trepied. Ei bine nu se misca, ramane ferm pe pozitie si suporta o greutate de 4kg.
Tineti minte ca la fotografia de produs am facut tot felul de artificii ca sa avem aparatul pus pe trepied perpendicular pe masa, a fost dificil din cauza lipsei coloanei rabatabile.

Da, recomand Manfrotto si fac asta pentru ca il folosesc de ani de zile si e perfect.

Cum spuneam Manfrotto are trepiede pentru toate pungile si aveti in articol link-uri cu trepiede care merg de la 500 ron pana la 1900.
Trepiedul recomandat si care cred ca v-ar ajuta in orice situatie, tine pana la 4 kg, are coloana rabatabila, are capul 804RC2 asigura mobilitate deplina pe toate cele trei axe si odata fixat si strans nu misca nici macar un milimetru.

Cum spuneam mai sus puteti avea un Manfrotto atata timp cat au trepiede si pentru un buget mai redus. Iata Un trepied pentru low budget. Kit-ul contine si o husa, so that’s a real deal.

Dupa ce am folosit trepiedele aduse de Photosetup, multumesc Valeria si celor doi Catalini ne-am apucat si am tras cateva panning-uri unele mai mici altele nu…

Click aici pentru panning-uri

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*