Album foto copii

Simbata trecuta am tras citeva cadre pt. un album foto al unei fetite de un an si noua luni. Ne-am jucat, cu palaria de mos, ne-am imprietenit si apoi ne-am jucat impreuna cu luminile in studio si nici nu stiu cind au trecut doua ore.
Albumul este editat, acum asteapta sa fie tiparit si livrat mamei, mama care pe mine m-a emotionat teribil de tare cu mesajul pe care mi l-a trimis dupa ce a vazut versiunea electronica a albumului.

from: Monica ….
to: Catalin

date: Thu, Dec 24, 2009 at 14:34
subject: Re: link site
mailed-bygmail.com
signed-bygmail.com

hide details Dec 24 (1 day ago)

Mi-au dat lacrimile:))))……sunt cele frumoase poze !!!!!
cu siguranta o sa ne mai vedem, cel mai probabil , in martie la 2 ani
Iti multumesc din suflet!
Craciun fericit!

Iata si

6 thoughts on “Album foto copii

  1. Lui Radu nu numai pt. alb negru. Si el si Elena mi-au dat citeva idei f. bune la album, si acum albumul arata mult mai bine.
    De pasat cred ca isi paseaza magia coane… asa se vedea de la mine…

  2. Nu cred sa aiba inca ceva de pasat… traiesc in vraja mama-pui… in care nu e nimic de pasat, impartit … tranzactionat. Inca!
    Bine … io habar n-am cum ca asa ar fi… asta mi-a transmis ce-a facut maestrul Savulescu. Felicitari si un An Nou foarte bun Catalin!

  3. Eu sunt picatura chinezeasca nu stiu de ce imi multumesti ca la cat te-am batut la cap cu alinierile alea… munca e de fapt a ta, niste imagini minunate, prelucrate curat…da de ce ai ales tocmai fotografia asta sa ne-o arati?
    oricum, dc ma mai suporti, mai arunc un ochi si pe oricare alte albume, sa fie aliniate perfect…sunt maniaca, n-am ce face 😛
    Sarbatori frumoase tie si in Lan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website

*